Zwanger Lifestyle fotoshoot

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een spannende periode in jullie leven, want er is een baby onderweg! Ondanks dat je zwangerschap 9 maanden duurt (of soms wat korter) gaat deze tijd supersnel voorbij. Voor jullie misschien niet, want jullie kunnen niet wachten om jullie zoon of dochter in jullie armen te sluiten! 

Je maakt vast veel foto’s van hoe je buik groeit. Elke week wordt hij weer een beetje groter. Maar maak je ook foto’s van jullie samen? Je partner die zich ook verwonderd over de veranderingen van jouw lichaam en de groei van jullie kindje? 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een Zwanger Lifestyle shoot leg ik jullie verwondering, verwachting en voorbereiding op de komst van jullie kindje vast. Het mooiste is als je buik al goed zichtbaar is, zodat je dit ook goed terugziet op de foto’s. Meestal is dit ergens tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap.

De shoot kan bij je thuis of op een (buiten)locatie plaatsvinden. Waar jij je  op je gemak voelt!

Investering

De investering in een Zwanger Lifestyle shoot is €175,-.

Hiervoor krijg je;

  • +/- 1 tot 1,5 uur fotografie op een (buiten)locatie of bij jullie thuis
  • 20 foto’s in hoge resolutie, in kleur en zwart-wit
  • Volledige nabewerking
  • Beveiligde online galerij
  • Verzending via WeTransfer

Meer informatie

Zwanger Lifestyle + Newborn Lifestyle shoot

Wil je naast de zwangerschapsshoot ook dat ik je kindje na de geboorte fotografeer? Dan geef ik je €50,- korting op een Newborn Lifestyle shoot.

Wanneer ontvang je de foto’s?

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij een preview met een aantal foto’s uit de reportage. Hierna ga ik de rest van de foto’s selecteren en bewerken. Deze ontvang je uiterlijk binnen 3 weken.

Extra foto’s bestellen

Voor extra foto’s vraag ik €12,50 per bestand, welke je bewerkt en in hoge resolutie, digitaal krijgt toegezonden. Ik verkoop geen RAW bestanden (onbewerkte foto’s).

Reiskosten

Reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 10 vanaf postcode 6846. Daarboven vraag ik €0,35 per km.

Wil je een Zwanger Lifestyle shoot boeken?

Ben je nu al enthousiast geworden en wil een shoot boeken? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij jullie langs! 

Kijk hier voor meer foto’s van Zwanger Lifestyle shoots.

Gemaakte foto’s kunnen ter promotie gebruikt worden voor o.a. de website en Social Media van Your Everyday. Wanneer je liever niet wilt dat jouw foto’s op internet worden geplaatst kun je dit tijdens of na de shoot bij me aangeven.