Newborn Lifestyle fotoshoot

10 kleine teentjes en vingertjes, alles zit er op en aan. Jullie verwonderen je elk moment weer, over hoe prachtig jullie kleine dochter of zoon is.

Jullie kindje is zojuist geboren en de kraamweek staat volledig in het teken van alle “eerste” momenten die jullie als nieuw gezin meemaken. De eerste weken vliegen zo voorbij! Dat klink ontzettend cliché, maar het is helaas toch écht zo! Jullie maken vast veel foto’s van jullie nieuwe aanwinst, maar staan jullie er ook met zijn allen op?

Newborn Lifestyle

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een Newborn Lifestyle shoot hebt geboekt, kom ik na de kraamweek, tussen 7 tot 20 dagen na de geboorte van jullie kindje, bij jullie langs, om bijzondere momenten met jullie kindje vast te leggen.
Denk aan het moment van voeden, een badje of lekker samen knuffelen op de bank.

Goed om rekening mee te houden

Om de sfeer in huis zo rustig mogelijk te laten zijn voor jullie en jullie pasgeboren baby, is het beter als er geen kraamvisite op hetzelfde moment langskomt. Wil je je kindje in zoveel mogelijke momenten vastgelegd hebben? Probeer hier dan rekening mee te houden qua planning. Laat mij het liefste komen op een tijdstip dat je weet dat je je kindje moet voeden, of in badje wilt gaan doen. 

Soms gaan een newborn en planning niet altijd goed samen, wat volstrekt begrijpelijk is. Jullie kindje is ten slotte net op de wereld en jullie moeten nog een beetje aan elkaar en de nieuwe situatie wennen. 

Mocht het niet lukken om voldoende foto’s te maken van jullie dan kunnen we, in overleg met elkaar, altijd nog een vervolg afspraak maken om deze alsnog vast te leggen.

Newborn lifestyle

Investering

De investering in een Newborn Lifestyle shoot is €175,-.

Hiervoor krijg je;

  • +/- 1 tot 1,5 uur fotografie bij jullie thuis
  • 20 foto’s in hoge resolutie, in kleur en zwart-wit
  • Volledige nabewerking
  • Beveiligde online galerij
  • Verzending via WeTransfer

Meer informatie

Wanneer ontvang je de foto’s?

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij een preview met een aantal foto’s uit de reportage. Hierna ga ik de rest van de foto’s selecteren en bewerken. Deze ontvang je uiterlijk binnen 3 weken.

Extra foto’s bestellen

Voor extra foto’s vraag ik €12,50 per bestand, welke je bewerkt en in hoge resolutie, digitaal krijgt toegezonden. Ik verkoop geen RAW bestanden (onbewerkte foto’s).

Reiskosten

Reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 10 vanaf postcode 6846. Daarboven vraag ik €0,35 per km.

Wil je een Newborn Lifestyle shoot boeken?

Ben je nu al enthousiast geworden en wil een shoot boeken? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij jullie langs! 

Kijk hier voor meer foto’s van Newborn Lifestyle shoots.  

Gemaakte foto’s kunnen ter promotie gebruikt worden voor o.a. de website en Social Media van Your Everyday. Wanneer je liever niet wilt dat jouw foto’s op internet worden geplaatst kun je dit tijdens of na de shoot bij me aangeven.