Fotolocaties

De mooiste fotolocaties omgeving Arnhem/Nijmegen

Bij elke opdracht is het weer een uitdaging om de perfecte locatie voor een fotoshoot te vinden. Soms heeft de opdrachtgever zelf al een locatie in gedachten, wat natuurlijk heel erg handig is. Maar soms gebeurt het ook dat ze helemaal geen idee hebben. Dit is uiteraard helemaal niet erg. In dat geval gaan we uiteraard samen op zoek naar een geschikte locatie 🙂 In de afgelopen jaren ben ik veel op zoek geweest naar mooie locaties in mijn eigen omgeving. Locaties die voor mij dichtbij zijn, maar tegelijkertijd ook locaties die voorzien van verschillende sferen; bosrijk, zand, industrieel, stads… noem maar op. Hoe veelzijdiger, hoe beter. Hier deel ik mijn top 3 als het gaat om fotolocaties in omgeving Arnhem/Nijmegen.

Fotoshoot Posbank Arnhem

Posbank

 

De heide staat in bloei van half augustus tot half september. Wil je de mooiste foto’s van de Posbank? Dan moet je in deze periode zeker een wandelingetje gaan maken op de Posbank!

 Fotoshoot Honig complex

Honigcomplex Nijmegen

Het Honigcomplex is een échte culturele en culinaire hotspot te noemen. Op zichzelf is het Honigcomplex bij vele Gelderlander wel bekend, omdat Honig (van de soepen en pasta’s) hier 100 jaar actief heeft gezeten. In 2012 is de productie volledig gestopt. Een leuk weetje is dat op dezelfde plek als waar het Honigcomplex staat, een grote Romeinse stad/de oudste stad van Nederland (Ulpia Noviomagus stond.

Maar terug naar nu. Op het Honigcomplex kun je niet alleen terecht om mooie foto’s te maken van alle gebouwen uit verschillende periodes, maar ook om heerlijk te eten, te sporten, cultuursnuiven of een mooi handgemaakt product te kopen. Het is een veelzijdig terrein, waar je prima een middag kunt vertoeven. Met regelmaat zijn er ook evenementen zoals optredens of een food festival. Check voor meer informatie de site van het Honigcomplex.

 

 

 

 

Enka Fabriek Ede

 

De naam Enka staat voor: Nederlandse Kunstzijdefabriek. De uitspraak van de letters NK, leverde deze afkorting op. De fabriek is inmiddels voor meer dan helft gesloopt en heeft plaatsgemaakt voor een nieuwbouwwijk. Het deel wat nog wel in tact is, is nog bereikbaar en wordt vaker gebruikt om foto’s te maken. Er werd in de kunstzijdefabriek veel met kleur gewerkt. In deze lichte werkomgeving, waren kleuren het best te zien. Maar nu ver na de sluiting van de fabriek, een zeer fijne fotolocatie geworden. Dit is wel met stip op 1, mijn favoriete fotolocatie!

 

 

Ken jij nog meer van dit soort pareltjes? Let me know!

Volgende

Laat een reactie achter

Je reactie