Day in the Life fotoshoot

Hoe gaat een Day in the Life shoot in zijn werk?

Elk gezin heeft zo zijn rituelen, dat maakt het vastleggen van jullie Day in the life dan ook zo bijzonder. Jullie hoeven je niet anders te gedragen of andere dingen te doen, die je dagelijks al doet met je gezin. Het eerste half uur zul je het wellicht vreemd vinden dat ik aanwezig ben met mijn camera, maar de ervaring leert dat wanneer je gewoon je ding blijft doen, je na verloop van tijd je niet meer doorhebt dat ik fotografeer.

Als voorbeeld kom ik rond etenstijd, of op een ander afgesproken tijdstip, bij jullie langs. Het eten wordt voorbereid en de tafel gedekt. Kind(eren) spelen nog even lekker in de kamer tot misschien papa of mama wel terugkomt van het werk en het gezin aan tafel kan. Na het eten wordt er nog even gespeeld en is het tijd om in bad te gaan, tanden te poetsen, voor te lezen en dan lekker naar bed.

Als fotograaf ben ik aanwezig om een glimp in jullie leven op een documentaire-wijze vast te leggen. Leuk voor nu, maar zeker ook voor later als jullie kind(eren) ouder zijn!

Natuurlijk hoeft een Day in the Life shoot niet alleen ’s avonds plaats te vinden, maar kan dit ook tijdens een dagje weg of een dag op de camping, tijdens jullie vakantie. 

Investering

De investering in een Day in the Life shoot is €295,-

Hiervoor krijg je;

  • +/- 3 uur fotografie bij jullie thuis
  • 40 foto’s in hoge resolutie, in kleur en zwart-wit
  • Volledige nabewerking
  • Beveiligde online galerij
  • Verzending via WeTransfer

Meer informatie

Wanneer ontvang je de foto’s?

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij een preview met een aantal foto’s uit de reportage. Hierna ga ik de rest van de foto’s selecteren en bewerken. Deze ontvang je uiterlijk binnen 3 weken.

Extra foto’s bestellen

Voor extra foto’s vraag ik €12,50 per bestand, welke je bewerkt en in hoge resolutie, digitaal krijgt toegezonden. Ik verkoop geen RAW bestanden (onbewerkte foto’s).

Reiskosten

Reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 10 vanaf postcode 6846. Daarboven vraag ik €0,35 per km.

Wil je een Day in the Life shoot boeken?

Ben je nu al enthousiast geworden en wil een shoot boeken? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij jullie langs! 

Kijk hier voor meer foto’s van Day in the Life shoots.

Gemaakte foto’s kunnen ter promotie gebruikt worden voor o.a. de website en Social Media van Your Everyday. Wanneer je liever niet wilt dat jouw foto’s op internet worden geplaatst kun je dit tijdens of na de shoot bij me aangeven.