Fotoshoot

Bruiloft Meesterproef

Bruiloft De Meesterproef Nijmegen

Bruiloft Meesterproef in Nijmegen

Onlangs werd ik gevraagd door vrienden om hun bruiloft vast te leggen. Normaal gesproken hoort dit niet bij mijn “core business” qua fotografie, maar natuurlijk kon ik het niet weigeren! Uiteraard wilde ik hun speciale dag vastleggen én wat voelde ik me vereerd dat ze mij vroegen! 

De hele dag zou plaatsvinden op het Honig terrein in Nijmegen, bij Meesterproef. Waar er vroeger pakjes Honig soepen werden gemaakt, is het terrein nu omgetoverd tot een culturele hotspot waar vele leuke (eet)tentjes zitten waar je prima een middagje kunt vertoeven en kunt verwonderen van alles wat het terrein te bieden heeft. Zo ook hadden Cilles en Janneke dit ook bedacht voor hun speciale dag. 

We begonnen bij Janneke haar ouderlijk huis, waar de visagiste al aanwezig was. Niet veel later kwam ook de kapster langs om haar helemaal klaar te maken voor de bruiloft. Cilles kwam haar ophalen in een klassieke Alfa Romeo en samen reden we naar het Honig terrein, waar we rondom de fabriek wat foto’s hebben gemaakt. 

De ceremonie vond plaats op het dakterras van Meesterproef. Het was een emotionele en lachwekkende ceremonie, precies passend bij het bruidspaar. Als ik ooit nog ga trouwen, wil ik dezelfde b.a.b.s! Wat een hilarische vent was dat! Een echte sfeermaker! 

Na de eerste borrel, hapjes en felicitaties schoven we aan tafel. Een te gek menu werd er geserveerd door het personeel van Meesterproef. Ondanks dat ik nog tussendoor wat foto’s wilde maken van de gasten, werd ik door een van de zussen van het bruidspaar weer netjes op mijn stoel terug geparkeerd, want ik moest tenslotte ook even genieten van het eten – in ruststand. 

Na het eten druppelden de avondgasten langzaam binnen. Het avondfeest kon van start! Janneke is nogal fan van muziek uit de 90’s (inclusief wat enorme foute deuntjes) dus er werd wat af “gehakt” tot in de late uurtjes! Hiervoor trok ze natuurlijk even haar “Nikies” uit haar tas.

Vorige Volgende

Laat een reactie achter

Je reactie